Nyt badeværelse

Flot nyt badeværelse i Herning, Ikast og omegn

Går du med tanken om et flot nyt badeværelse? Murerfirmaet Trankjær i Lind nær Herning og Ikast har stor erfaring med murerarbejde i forbindelse med nyt badeværelser i Herning og Ikast. Med knap 20 års erfaring i branchen har vi etableret mange badeværelser for kunder i Midtjylland. Når vi står for arbejdet til dit nye badeværelse, får du kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Dine ønsker i fokus

Hos Murerfirmaet Trankjær tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker i forbindelse med etablering af dit nye badeværelse. Du kan vælge selv at stå for levering af materialer eller lade os klare bestilling og levering af materialer. Er du i tvivl, om du skal vælge den ene eller anden klinke til dit badeværelse, kommer vi gerne ud med prøver og vejledning.

Vi står for hele entreprisen

Når du skal have etableret nyt badeværelse tilbyder Murerfirmaet Trankjær at klare hele entreprisen, så du kun skal have én kontaktperson. Vi har en VVS’er i Herning og nogle tømrere, som vi samarbejder med, hvis opgaven kræver det.

Nyt badeværelse – få en uforpligtende samtale

Kontakt os på telefon 22 39 20 74 eller mail heine@murerformaettrankjaer.dk og lad os tage en uforpligtende samtale om dit flotte nye badeværelse.